Webinar e-commerce voor groothandels (België)

Voor wie?

Voor groothandels België en Nederland.

Ben je benieuwd hoe je de kosten van je backoffice kan verlagen en je klanttevredenheid kan verhogen? Sluit je dan aan voor deze gratis e-commerce webinar van PS in foodservice?
Op woensdag 9 september organiseren wij online deze webinar van 09:30 – 12:00 uur.
Samen met Group7 (de e-commerce specialist in food) organiseren we een webinar speciaal voor groothandels in België en Nederland.

Programma:

  • Claire Staal (Senior E-commerce Consultent bij Group 7) vertelt over de belangrijkste e-commerce trends voor de groothandel, stappenplan om meer omzet genereren
  • Renske van der Meeren (Relatiebeheerder Marketing en e-commerce) van PS in foodservice informeren je over de mogelijkheden van productinformatie dat automatisch op te halen is bij PS en hoe deze te tonen is op je bestelsite.
  • Arie van Pelt (E-commerce consultant bij CloudSuite) vertelt meer over het belang van een e-commerce platform en het gebruik van juiste productinformatie d.m.v. handige tips & tricks uit de praktijk voor meer online omzet.
  • Afsluiting: mini workshops waarbij we de diepte ingaan en praktische tips geven.

Wil jij je aanmelden? Je bent van harte welkom samen met je collega(‘s) van marketing, e-commerce en/of inkoop. Dit kan op: aanmelden@PSinfoodservice.com

Meld je snel aan! vol = vol!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Group7 heeft twee blogs geschreven over e-commerce voor groothandels. Lees hier de eerste en de tweede.

Terug naar de agenda
09 sep

Van:

09 september 2020 9:30 uur

Tot:

09 september 2020 12:00 uur

Waar:

Online, als webinar.

Aanmelden:

aanmelden@PSinfoodservice.com