Webinar e-commerce voor groothandels (Nederland)

Voor wie?

Voor groothandels Nederland (en België).

Ben je benieuwd hoe je de kosten van je backoffice kan verlagen en je klanttevredenheid kan verhogen? Sluit je dan aan voor deze gratis e-commerce webinar bij PS in foodservice?
Op woensdag 1 april organiseren wij online deze webinar van 13.00-17.00 uur.
Samen met Group7 (de e-commerce specialist in food) organiseren we een workshop speciaal voor groothandels in België (en Nederland)

Programma:

  • Claire Staal (Senior E-commerce Consultent bij Group 7) vertelt over de belangrijkste e-commerce trends voor de groothandel, stappenplan om meer omzet genereren
  • Renske van der Meeren (Relatiebeheerder Marketing en e-commerce) bij PS in foodservice informeert je over de mogelijkheden van productinformatie dat automatisch op te halen is bij PS en hoe deze te tonen is op je bestelsite.
  • Arie van Pelt (E-commerce consultant bij CloudSuite) vertelt meer over het belang van een e-commerce platform en het gebruik van juiste productinformatie d.m.v. handige tips & tricks uit de praktijk voor meer online omzet.

Wil jij je aanmelden? Je bent van harte welkom samen met je collega(‘s) van marketing, e-commerce en/of inkoop. Dit kan op: aanmelden@PSinfoodservice.com

Meld je snel aan! vol = vol!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Group7 heeft twee blogs geschreven over e-commerce voor groothandels. Lees hier de eerste en de tweede.

Dinsdag 31 maart organiseren wij deze webinar ook voor Belgische groothandels. Mocht deze datum jou beter passen, ben je hier ook van harte welkom.

Terug naar de agenda
01 apr

Van:

01 april 2020 13:00 uur

Tot:

01 april 2020 17:15 uur

Waar:

Online, als webinar.

Aanmelden:

aanmelden@PSinfoodservice.com