Webinar: hoe als producent voldoen aan gezondheid- en duurzaamheidswensen van klanten?

Voor wie?

Marketing, kwaliteit en sales van producenten.

Onderwerp van dit webinar

Cateraars, ziekenhuizen en zorginstellingen hebben doelstellingen om gezonder en meer duurzaam in te kopen. Ben je benieuwd hoe jij deze klanten tegemoet kan komen met aanvullende gezondheid- en duurzaamheidinformatie? Meld je dan aan voor dit webinar. Leer bovendien waarom deze informatie zo belangrijk is voor deze bedrijven. Ontdek wat er speelt in de foodservice markt! Een cateraar, ziekenhuis en groothandel doen hun verhaal!

Programma

  • Carlijn de Bruijn van PS in foodservice start met de aanleiding: welke ontwikkelingen spelen er in de markt met betrekking tot gezondheids- en duurzaamheidsinformatie?
  • Loes Smits van Foodstep vertelt vervolgens hoe deze marktontwikkelingen zijn verwerkt in de platformen gezonde monitor en de zorgmonitor, duurzaam en gezond. Hierin wordt duidelijk wat deze monitoren doen. En waarom complete data belangrijk is voor het maken van inkoopbeslissingen.
  • Hierna komen een cateraar (Compass), zorg inkooporganisatie (Intrakoop) en groothandel (Bidfood) aan het woord: krijg een inkijkje in hun focus en belangen.
  • Afsluiting: hoe kan jij voldoen als producent aan deze wensen?

Heb je een vraag over dit webinar, neem dan contact op met Carlijn.

Terug naar de agenda
19 jan

Van:

19 januari 2021 9:30 uur

Tot:

19 januari 2021 11:00 uur

Waar:

Online, als webinar.

Aanmelden: