Onze diensten voor afnemers

Zorginstellingen, cateraars, horeca, traiteurs, bakkers en vers-detailhandels, iedereen wil zijn hun assortiment inzichtelijk hebben.
Via PS krijg je up-to-date productinformatie en digitaal inzicht in jouw assortiment.

Eén plek voor alle informatie

Er is steeds meer vraag naar gezonde en duurzame voeding. Voor jou als afnemer is het belangrijk dat je up-to-date productinformatie aan je gasten kan verstrekken. Het handmatig inventariseren van deze informatie kost veel tijd en is niet efficiënt. Door middel van digitale data kun je makkelijk zien welke stappen je kan zetten. Daarom is het logisch om te kiezen voor één centraal en digitaal platform om productinformatie op te halen. Dat kan met PS in foodservice.

Tijd, energie en geld besparen!

Handmatig productinformatie verwerken is verleden tijd. Overtypen brengt een risico op fouten met zich mee. Doordat PS optimaal gebruik maakt van de technische mogelijkheden wordt het handwerk zowel aan de kant van producent als aan afnemerszijde geminimaliseerd. Wij helpen al meer dan 3500 merken om productinformatie te delen met de gebruikers. Dit scheelt een hoop tijd, geld en energie!

Ken je assortiment

Via PS kan je van elk product de wettelijke verplichte informatie consulteren: ingrediënten, allergenen en voedingswaarde. Maar er is meer! Je vindt er ook commerciële informatie zoals het verhaal achter een product, de keurmerken, logo’s, productfoto’s, certificaten, recepten en filmpjes van bereiding- en/of presentatiewijze. Klik hier voor een voorbeeld van een productspecificatie.
Via PS krijg je waardevolle inzichten hoe de producten uit jouw assortiment scoren qua gezondheid en duurzaamheid.

PS helpt bij je e-commerce

Meer dan 99% van alle groothandels in Nederland haalt productinformatie op bij PS. En ook steeds meer groothandels in België. Deze informatie tonen zij binnen hun bestelomgeving. Daarom geeft werken met PS je meer controle over hoe jouw producten getoond worden. En heeft dus ook invloed op de verkoop van je producten!

Productinformatie digitaal inzichtelijk

Vanuit de PS database kan productinformatie automatisch worden getoond in je eigen digitale catalogus, in verschillende rekentools of in je eigen systeem. Zo heb jij altijd toegang tot actuele productinformatie.

Bekijk hier het Foodbook met alle producten

Kijk bij werkwijze naar de mogelijkheden om productinformatie op te halen.

FoodBook

Het FoodBook is een gratis online overzicht van alle publieke producten uit de database van PS in foodservice. Van elk product vind je er de ingrediënten, allergenen en voedingswaarde, maar ook het commercieel verhaal, foto’s, filmpjes, keurmerken en nog veel meer.

Digitale Catalogus

Met de Digitale Catalogus heb je je eigen assortiment in één overzicht. De Digitale Catalogus wordt speciaal voor jou op maat gemaakt en aangekleed in jouw eigen huisstijl.

Mijn PS

Mijn PS is de plek waar je in één oogopslag alle informatie kunt vinden die je nodig hebt om met PS te werken.

Schakel in de keten

De informatie die wordt geborgd bij PS wordt gedeeld met verschillende partijen in de foodservice keten. PS werkt actief samen met software- en rekentools.

Duurzaamheidsanalyse

Binnen je abonnement bij PS krijg je onder andere een duurzaamheidsrapport over jouw assortiment. Snel zien hoe duurzaam jouw assortiment is.

Service

PS ondersteunt jou als afnemer op diverse manieren om productinformatie op de beste manier te beheren. Denk hierbij aan een helpdesk en rapporten.

Starten met PS in foodservice

Wil je gaan starten met PS? Dan is het goed om te weten hoe onze werkwijze is en wat de mogelijkheden zijn.

Al meer dan 3000 merken gingen je voor!

The Juicy Group

PS in foodservice kwam als een redding toen wij voor een klant met verschillende filialen elk product dat zij afnamen volledig dienden te specificeren in hun eigen database. Deze klant had het gebruiksgemak van PS al ontdekt, zo konden wij in 1 mailtje hen de link bezorgen. Dit bespaart uren werk en is daarnaast ook attractieve voorstelling van onze producten met packshots en sfeerfoto’s.

Barbara Minoodt, Internal Sales