Starten met PS in foodservice

Je start met PS in foodservice door een abonnement af te sluiten en een assortimentslijst aan te leveren.

Bekijk dit document voor de mogelijkheden en services per soort abonnement. Je kan al starten met een gratis basis abonnement. Wil je graag direct starten? Vul de excel, geef je abonnement aan en stuur deze naar administratie@PSinfoodservice.com.

Wil je meer weten? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan om inzicht te krijgen in welke diensten aansluiten bij jouw wensen.

Waarom aansluiten bij PS in foodservice?

Door te starten met PS in foodservice zorg je ervoor dat je jouw organisatie ontzorgt: de productinformatie van jouw assortiment is actueel en 24/7 beschikbaar. Direct onderhouden door de producenten zelf. Dat bespaart je een hoop tijd, geld en energie.

Dit krijg je bij een abonnement:

  • Inzichten in jouw assortiment met betrekking tot ingrediënten, allergenen, voedingswaarden en keurmerken
  • Per product inzicht in de allergenen en de eventuele wijzigingen.
  • Rapportages die inzicht geven in hoe gezond en duurzaam je assortiment is.
  • Naast verplichte etiketgegevens zijn ook éxtra gegevens beschikbaar, zoals vezels, dierlijk- en plantaardig eiwit of kenmerken zoals halal of vegan.
  • Eenvoudig en snel toegang tot actuele productinformatie van al je leveranciers. Met alle informatie in dezelfde database.
  • Je eigen Digitale Catalogus. Een overzicht van al je assortiment, met de actuele productinformatie, foto’s, en productverhaal. Een handige tool om productinformatie te communiceren richting collega’s  & externe (keurings)instanties. Binnen de digitale catalogus vindt je met behulp van de  filteropties altijd de producten terug die voldoen aan de geselecteerde criteria.
  • Mogelijkheid om de productinformatie te koppelen aan je interne ICT systeem of rekentool.
  • Goede service bij vragen . Via mail en telefoon wordt je door een enthousiaste medewerker geholpen.

Start vandaag nog met het efficiënt invoeren, delen of inzien van productinformatie

Tijdsbesparend

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Up-to-date