Onze diensten voor groothandels

Eenvoudig productinformatie ontvangen van je producenten? Via PS haal je gevalideerde en up-to-date productinformatie op van jouw assortiment voor je interne beheersystemen en je web- en bestelsite.

Eén plek voor alle informatie

Als groothandel moet je over alle commerciële, productinhoudelijke en logistieke info van al je leveranciers kunnen beschikken. Dit is uiteraard noodzakelijk voor commerciële doeleinden, maar ook om te kunnen voldoen aan je wettelijke informatieplicht. Jouw klanten vragen immers naar productinformatie en de nood aan transparantie wordt steeds groter.
Het handmatig opvragen en verwerken van informatie kost veel tijd en is niet efficiënt. Daarom is het logisch om te kiezen voor één centraal digitaal platform waar producenten hun productdata borgen en met je delen. Dat alles kan met PS in foodservice.

Tijd, energie en geld besparen!

Je hoeft niet langer elke leverancier individueel te benaderen om productinformatie te verzamelen en intern te verwerken. Alle benodigde productdata worden opgehaald op het platform van PS en automatisch up-to-date gehouden. Doordat je via PS optimaal gebruik maakt van de technische mogelijkheden wordt het handwerk geminimaliseerd. Dat scheelt een hoop tijd, energie en geld!

PS helpt bij je e-commerce

Meer dan 1000 Belgische, Nederlandse en andere buitenlandse producenten borgen hun productinformatie bij PS. Je kan bij ons producten van meer dan 3500 merken ophalen, samen met hun technische fiche. Alle productinformatie kan up-to-date getoond worden binnen jouw bestelomgeving. Hoe beter en vollediger je bestelomgeving, des te meer verkoop!

Geef je producten een gezicht

Packshots, sfeerfoto’s, filmpjes van bereidings- en/of presentatiewijzen, allemaal op te halen via PS in foodservice. Naast de wettelijke verplichte informatie (ingrediënten, allergenen en voedingswaarde), vind je bij PS ook alle nodige commerciële informatie: de juiste benaming, korte en lange omschrijving, recepten, keurmerken en certificaten. Alles wat je nodig hebt om je webshop te verrijken.

Private label

Bij private label artikelen ben je eigenaar van je eigen merk. Ook hier is het de regel dat de eigenlijke producent verantwoordelijk is voor het ingeven van de productinformatie. Deze zal de productinformatie aan jou toewijzen, waarna jij als merkeigenaar de informatie publiceert. Zo vermijden we dat de producent van jouw private label producten inzichtelijk wordt.

Productinformatie voor je sales team

Jouw assortiment bundelen we in een speciaal op maat gemaakte Digitale Catalogus. Alle productspecificaties van jouw assortiment in 1 digitaal overzicht, inclusief alle zoek- en filtermogelijkheden van het algemene FoodBook. Ideaal voor je sales team om informatie op te zoeken, vragen te beantwoorden en makkelijk te delen via een digitale link. Altijd en overal beschikbaar via je website of op het beginscherm van hun smartphone.

Starten met PS in foodservice

Wil je gaan starten met PS? Dan is het goed om te weten hoe onze werkwijze is en wat de mogelijkheden zijn.

Service

PS ondersteunt jou als groothandel op diverse manieren om de beste productinformatie te verwerken.
Denk hierbij aan een direct aanspreekpunt, inzichtelijke rapporten en workshops.

Deel productinformatie met klanten

Er zijn een aantal diensten ontwikkeld waarmee je eenvoudig jouw productinformatie kan delen op je website of  bestelomgeving.
Ontdek welke opties er zijn en welke hiervan je wil toepassen binnen jouw organisatie.

Mijn PS

Mijn PS is de plek waar je in één oogopslag alle informatie vindt die je nodig hebt om met PS te werken. Hier kan je onmiddellijk zien hoe je private label artikelen er bij staan en of je assortimentslijst verouderd is. Je kan er ook de rapporten raadplegen die je inzicht geven in de kwaliteit van de productinformatie van jouw assortiment.

FoodBook

Het FoodBook is een online overzicht van alle producten in de database van PS in foodservice.
Gratis toegankelijk voor iedereen die productinformatie zoekt!

Schakel in de keten

De informatie die wordt geborgd bij PS wordt gedeeld met verschillende partijen in de foodservice keten.

Duurzaamheidsanalyse

Binnen je abonnement bij PS krijg je onder andere een duurzaamheidsrapport over jouw assortiment.
Snel zien hoe duurzaam jouw assortiment is.

Al meer dan 3000 merken gingen je voor!

The Juicy Group

PS in foodservice kwam als een redding toen wij voor een klant met verschillende filialen elk product dat zij afnamen volledig dienden te specificeren in hun eigen database. Deze klant had het gebruiksgemak van PS al ontdekt, zo konden wij in 1 mailtje hen de link bezorgen. Dit bespaart uren werk en is daarnaast ook attractieve voorstelling van onze producten met packshots en sfeerfoto’s.

Barbara Minoodt, Internal Sales