Starten met PS in foodservice

Door te starten met PS in foodservice ontzorg je jouw organisatie. Producenten kunnen met behulp van PS in foodservice hun productinformatie volledig bij jou aanleveren. Hiermee kun je als groothandel een hoop tijd en geld besparen. Ben jij de volgende groothandel die bij ons aansluit? Vele groothandels en bestelplatforms gingen je voor.

Je start met PS in foodservice door het afsluiten van een overeenkomst en aanleveren van een goede assortimentslijst. Voor groothandels kennen wij twee abonnementsvormen: PS in foodservice Premium en Premium Plus. Een belangrijk verschil tussen deze abonnementsvormen is dat een Premium Plus abonnement erop is gericht om jou als klant ook te kunnen voorzien in tailormade oplossingen. Denk hierbij aan bepaalde validaties of rapportages die niet binnen de standaard validaties / rapportages vallen. Bij beide abonnement types krijg je een groot aantal diensten waar je gebruik van kan maken.

Vind je het lastig om te achterhalen welk abonnement het beste past bij jouw organisatie? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij adviseren je graag op basis van jouw bedrijfssituatie. Doe dit ook gerust ook wanneer je vragen hebt of meer wil weten over de diensten die wij verlenen.

Wat krijg je als je samenwerkt met PS in foodservice?
De samenwerking levert jezelf en klanten vele voordelen op waaronder:

  • Eenvoudig en snel toegang tot productinformatie van al jouw producenten.
  • De mogelijkheid om al jouw private label producten te borgen en valideren. De producent voert alle productinformatie in, jij controleert en presenteert! Zo blijf jij merkeigenaar. Informatie is ook te gebruiken voor het opmaken van je etiket/artwork.
  • Haal productinformatie makkelijk op voor je e-commerce bestelplatform of website via een permalink en/of webapplicatie (WebApi).
  • Ontvang een Digitale Catalogus. Dit is een overzicht van je totale assortiment, met de actuele productinformatie, foto’s, en vele filteropties.
  • Verkrijg met behulp van Mijn PS inzicht in mutaties, validaties, duurzaamheidsanalyse en toegang tot digitale rapportages met betrekking tot productinhoudelijke informatie (allergenen, ingrediënten en keurmerken) of logistieke informatie.
  • Naast productinhoudelijke informatie (ingrediënten, allergenen en voedingswaarden) ook toegang tot commerciële informatie, logistieke informatie, packshots en nog veel meer. Zo haal je alle informatie die jij nodig hebt op via één bron!
  • Logistieke informatie is bij PS in foodservice tevens beschikbaar. Het laten invullen van bronbestanden is hierdoor niet meer nodig. Dit scheelt heel veel tijd en zorgt voor betrouwbare en actuele informatie!
  • In het openbaar te raadplegen PS FoodBook zijn jouw producten opgenomen met doorlink naar je bestelsite.
  • Tenslotte helpt PS in foodservice om jou als groothandel om je hele assortiment geborgd te krijgen. Gezamenlijk schrijven we producenten aan en PS in foodservice neemt ontbrekende producenten mee vanuit de collectieve vraag!

Start vandaag nog met het efficiënt invoeren, delen of inzien van productinformatie

Tijdsbesparend

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Up-to-date