Werkwijze

Starten
Wil jij starten met PS? Dat kan! Zo ontzorg je je eigen organisatie. De productinformatie van jouw assortiment wordt digitaal en up-to-date 24/7 beschikbaar. Direct onderhouden door de producent zelf.
Veel groothandels en bestelplatformen gingen je al voor.
Onze samenwerking begint met het afsluiten van een overeenkomst en het aanleveren van een goede assortimentslijst. Heb je hier vragen over? Neem contact op met Philip!

Wat krijg ik als ik werk met PS in foodservice?
Het grote voordeel van ons systeem: productinformatie gecentraliseerd op één plaats die gedeeld en gebruikt kan worden via allerhande koppelingen.

Een opsomming:

  • Eenvoudig en snel toegang tot up-to-date productinformatie van je leveranciers.
  • Informatie uit PS kun je makkelijk laten terugkomen in je bestelsystemen, bestelsite, webshop of op je website.
  • Je krijgt toegang tot een uitgebreide applicatie voor het borgen van je Private Label-artikelen: de producent voert in, jij controleert en presenteert. Zo blijf jij merkeigenaar.
  • Naast productinhoudelijke informatie (ingrediënten, allergenen en voedingswaarden) kun je ook commerciële informatie, logistieke informatie, foto’s en packshots ophalen! Zo haal je alle informatie die jij nodig hebt via één bron.
  • Een digitaal assortimentsboek om je afnemers te informeren over jouw producten? Daarvoor krijg je het gratis Digitale Catalogus: een overzicht van jouw assortiment met alle technische fiches!
  • En…PS helpt om jouw hele assortiment geborgd te krijgen. Gezamenlijk schrijven we producenten aan en PS neemt ontbrekende producenten mee vanuit de collectieve vraag!

De kosten
Met iedereen die digitaal productinformatie ophaalt maken we een overeenkomst op, met een bijbehorend abonnement. Voor een groothandel hebben we een Premium of een Premium Plus abonnement. Je kan al starten vanaf € 560,=/jaar. Voor meer informatie neem contact op met Philip, om samen te kijken naar je wensen en de mogelijkheden

Start vandaag nog met het efficiënt invoeren, delen of inzien van productinformatie

Tijdsbesparend

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Up-to-date