Onze diensten voor producenten

Via PS in foodservice kun je alle informatie van jouw producten op één centrale, digitale plek borgen en beschikbaar stellen voor al je groothandels, afnemers in de horeca, zorg, catering en detailhandel en ook voor consumenten.

Eén plek voor alle informatie

Jouw productinformatie moet de markt in. Zowel om te voldoen aan je wettelijke verplichting, maar ook omdat jij een verhaal te vertellen hebt. Afnemers en consumenten vragen naar productinformatie en de nood aan transparantie wordt steeds groter.
Het handmatig beschikbaar stellen van deze informatie kost veel tijd en is niet efficiënt. Daarom is het logisch om te kiezen voor één centraal en digitaal platform om informatie beschikbaar te stellen. Dat kan met PS in foodservice.

Tijd, energie en geld besparen!

Doordat PS optimaal gebruik maakt van de technische mogelijkheden wordt het handwerk zowel aan producentzijde als aan afnemerszijde geminimaliseerd. Eenmaal de informatie goed is ingevoerd, wordt het automatisch doorgegeven aan alle foodservice-kanalen. Dit scheelt een hoop tijd, geld en energie!

Geef je product een gezicht

Niet alleen kun je via PS de wettelijke verplichte specificaties (ingrediënten, allergenen en voedingswaarde) en logistieke data vastleggen, maar ook commerciële informatie zoals het verhaal achter een product, de keurmerken, logo’s, productfoto’s, certificaten, recepten en filmpjes van bereiding- en/of presentatiewijzen. Op deze manier krijgen je producten een gezicht, ook op de bestelsite van groothandels.

PS helpt bij je e-commerce

Steeds meer groothandels in België halen productinformatie op bij PS in foodservice! Wist je dat al meer dan 95% van alle groothandels in Nederland met PS werken? Zij tonen de productdata vanuit PS binnen hun bestelomgeving. Daarom geeft werken met PS je meer controle over hoe jouw producten getoond worden. En heb je dus ook invloed op de verkoop van je producten!

Productinformatie als sales- én marketingtool

Vanuit de PS database kan je productinformatie automatisch worden getoond op je eigen website. Zo ben je verzekerd van altijd up-to-date productinformatie voor je web- en of bestelsite. Bovendien ontvang je een Digitale Catalogus waarin je eigen assortiment overzichtelijk wordt weergegeven, compleet met alle filtermogelijkheden van PS en de corresponderende technische fiches. Ideaal voor je sales!

Starten met PS in foodservice?

Wil je gaan starten met PS? Dan is het goed om te weten hoe onze werkwijze is en wat de mogelijkheden zijn.

Service

PS ondersteunt je om productinformatie op de beste manier te borgen. Denk hierbij aan een helpdesk, verhelderende rapporten en workshops.

Aanleveren productinformatie

Het aanleveren van productinformatie kan via verschillende manieren. Denk hierbij aan onze eigen Data Entry portal, een importsjabloon en digitale koppelingen met verschillende systemen.

Deel jouw productinformatie

Er zijn een aantal diensten ontwikkeld waarmee je eenvoudig jouw productinformatie kan delen op je website of  bestelomgeving.
Ontdek welke opties er zijn en welke hiervan je wil toepassen binnen jouw organisatie.

Mijn PS

Mijn PS is de plek waar je in één oogopslag alle informatie kunt vinden die je nodig hebt om met PS te werken. Zo kan je direct zien of je productinformatie nog up-to-date is, of je alle packshots hebt toegevoegd en wat de status is van je producten.

Schakel in de keten

De informatie die wordt geborgd bij PS wordt gedeeld met verschillende partijen in de foodservice keten.

FoodBook

Het FoodBook is een gratis online overzicht van alle producten uit de database van PS in foodservice. Van elk product vind je er de ingrediënten, allergenen en voedingswaarde, maar ook het commercieel verhaal, foto’s, filmpjes, keurmerken en nog veel meer.

Al meer dan 3000 merken gingen je voor!

The Juicy Group

PS in foodservice kwam als een redding toen wij voor een klant met verschillende filialen elk product dat zij afnamen volledig dienden te specificeren in hun eigen database. Deze klant had het gebruiksgemak van PS al ontdekt, zo konden wij in 1 mailtje hen de link bezorgen. Dit bespaart uren werk en is daarnaast ook attractieve voorstelling van onze producten met packshots en sfeerfoto’s.

Barbara Minoodt, Internal Sales