Deel jouw productinformatie

Met PS in foodservice kan je op verschillende manieren jouw productinformatie te delen.

Je kan de productinformatie per product weergeven in jouw eigen stijl, door middel van een WebApi. Of je voegt een permalink toe aan jouw website naar de productinformatie van het product of naar het assortiment: een Digitale Catalogus. Lees verder voor meer informatie over het delen van jouw productinformatie.

Digitale Catalogus
Met de Digitale Catalogus heb je je eigen assortiment in één overzicht. De Digitale Catalogus wordt speciaal voor jou gemaakt in jouw eigen huisstijl.

Je krijgt de Digitale Catalogus gratis binnen je abonnement.

De Digitale Catalogus is toegankelijk via een unieke weblink. Makkelijk te integreren op je website of op het beginscherm van je telefoon. Daarmee is het een ideale salestool: alle productinformatie van je assortiment altijd en overal up-to-date beschikbaar! Op kantoor, bij je klanten, op een beurs…

Je kan je Digitale Caltalogus ook eenvoudig delen via je e-mail handtekening. Zo vermijd je dat je telkens opnieuw vragen naar productspecificaties handmatig moet beantwoorden.

In je catalogus vind je per product ook een productsheet met daarin al jouw ingevoerde productinformatie. Ook deze productsheet is makkelijk te delen met je klanten en prospects. Bekijk hier een voorbeeld van zo’n productsheet.

Benieuwd naar hoe de Digitale Catalogus eruit ziet? Bekijk hier de voorbeelden.

WebApi en permalink
Gebruik een WebApi en permalink voor het tonen van jouw productinformatie.

Via een permalink – een unieke webpagina – voeg je op je website of bestelsite gemakkelijk bij elk product de volledige productspecificatie toe. De getoonde productspecificatie is downloadbaar en printbaar. Zo kan je je klanten een up-to-date technische fiche garanderen. Het toevoegen van een permalink is snel en gemakkelijk te realiseren. Daarnaast voldoe je met een permalink altijd aan de wetgeving (Europese Verordening 1169/2011), die voorschrijft dat je productinformatie beschikbaar moet hebben voordat de digitale aankoop plaatsvindt.

Via de PS Webapi krijg je toegang tot alle velden in de database. Je bepaalt zelf welke informatie je ophaalt en waar je welke informatie terug laat komen. Logistieke informatie voor je interne systeem en om bronbestanden te vervangen. E-commerce informatie voor op je website of bestelsite.

De meeste webshops kiezen voor een combinatie van de permalink (alle productinfo) en de Webapi (packshot, perfect name en omschrijving).

Onze Manager Masterdata en relatiebeheerder Marketing & E-commerce staan klaar om je in dit proces te begeleiden.