Service

Helpdesk
Onze relatiebeheerders ondersteunen je telefonisch en digitaal bij de invoer van productinformatie. Daarnaast geven zij advies en ondersteuning en hebben door jarenlange ervaring veel kennis over productinformatie (en wetgeving).

Validatierapporten
De database kan diverse validatierapporten genereren waarmee jouw informatie gemeten kan worden aan de wensen van je afnemers, zodat je er zeker van bent de juiste gegevens ingevoerd te hebben.

Webinars
Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Daarom organiseren we voor al onze bestaande én nieuwe relaties diverse webinars.

Marketingwebinar
Via PS in foodservice kun je al je productinformatie op één centrale plek borgen en delen, maar wist je dat je PS in foodservice ook kunt inzetten als marketingtool? Leer meer hierover tijdens onze marketingwebinar; maak van je productinformatie een marketingtool. Je leert hoe je de voordelen van PS optimaliseert voor jezelf en voor je relaties.

Data Entry webinar
Nieuwe producenten krijgen een introductiecursus. Met behulp van dit webinar wordt alle informatie met betrekking tot het invoeren van jouw merk(en), verpakkingen en productinformatie toegelicht. Na het volgen van dit webinar kan jij zelfstandig aan de slag!

Meer informatie of aanmelden voor één van de webinars? Klik hier voor de agenda. Als je niet in de gelegenheid bent een webinar bij te wonen, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Producent is zelf verantwoordelijk
Uiteindelijk ben jij als producent zelf verantwoordelijk voor de ingevoerde productspecificaties en het up-to-date houden van de gegevens. Wij willen je daar graag bij ondersteunen!