Starten met PS in foodservice

Je start met PS in foodservice door het sluiten van een overeenkomst. Deze wordt altijd opgesteld in de vorm van een jaarlijks abonnement. Er zijn verschillende abonnementsvormen waaruit je kunt kiezen. Welk abonnement het beste past bij jouw bedrijf kun je ontdekken in dit abonnementen overzicht.

Vind je het lastig in te schatten welke diensten van grote waarde kunnen zijn voor jouw bedrijf? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wij denken graag met je mee welk abonnementsvorm de beste return on investment biedt. Wil je graag direct starten? Dat kan uiteraard ook!

Eenmaal de overeenkomst is afgesloten

Medewerkers die jouw producten gaan invoeren volgen de Data Entry workshop. Deze workshop biedt een snelle start om direct te weten waar je de productinformatie invult.

Omdat PS in foodservice ook interessante diensten biedt voor marketeers en sales professionals, nodigen wij jouw medewerkers uit voor een marketing workshop. Zo wordt inzichtelijk hoe je de productinformatie van PS in foodservice effectief deelt en inzet via al jouw communicatiekanalen: van een website, webshop, eigen product catalogus tot het FoodBook. Wij maken het jouw organisatie gemakkelijk om jouw assortiment overal en altijd inzichtelijk te hebben.

Beheer je specificaties met behulp van Mijn PS

Mijn PSVia Mijn PS verkrijg je veel inzichten van de door jouw medewerkers ingevoerde producten. Zo zie je direct welke producten gecheckt moeten worden op actualiteit. Voor welke producten er nog allergenen validaties openstaan. Maar ook welke producten in jouw assortiment een bepaald keurmerk dragen of een bepaald allergeen bevatten.

Vind je het toch handiger om te blijven werken met jouw eigen kwaliteitsmanagment- of specificatiebeheer systeem? Dat kan, wij koppelen onze data met diverse ERP & kwaliteitsmanagementsystemen. Op onze partner pagina zie je een overzicht, met welke systemen wij al gekoppeld zijn.

Wat krijg ik als ik werk met PS in foodservice?
Door gebruik te maken van ons systeem kun je gemakkelijker voldoen aan de groeiende informatiebehoefte naar productinformatie van groot-, detailhandel en consumenten. Het grote voordeel van ons systeem: het borgen van productinformatie op één plek, die gedeeld en gebruikt kan worden via koppelingen met ons systeem via het FoodBook, bestelsites, softwaretools en je eigen website. Jouw productinformatie wordt indien gewenst ook automatisch gebruikt in populaire apps en tools, zoals de Eetmeter van het Voedingscentrum.

Bij PS in foodservice kun je niet alleen jouw product specificaties borgen, maar ook alle informatie met betrekking tot logistieke en commerciële informatie. Zo worden bronbestanden overbodig gemaakt, wat je een hoop tijd kan besparen! Daarnaast kun je met behulp van de vertaalmodule ook gemakkelijk de productinformatie beschikbaar maken in het Engels, Frans en Duits. Een noodzaak als internationaal georiënteerde producent.

Al met al biedt PS in foodservice je een totaalpakket om al jouw productinformatie te borgen en delen met collega’s en klanten. Bovendien kun je de informatie gebruiken voor sales- en marketingdoeleinden door middel van de vele, slimme rapportage mogelijkheden. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten? Stuur ons dan een verzoek om nader kennis te maken. Overtuigd geraakt van alle voordelen die PS in foodservice je biedt? Start dan vandaag nog met PS in foodservice!

Start vandaag nog met het efficiënt invoeren, delen of inzien van productinformatie

Tijdsbesparend

Gemakkelijk

Betrouwbaar

Up-to-date