Best Aquaculture Practices Keurmerk

Keurmerk voor vis- en visproducten

Informatie over dit keurmerk

De Best Aquaculture Practices-certificering (BAP) zorgt ervoor dat visproducten afkomstig van faciliteiten, op een milieuvriendelijke, sociaal en economisch verantwoorde manier worden beheerd. BAP is ’s werelds meest uitgebreide certificeringsprogramma voor externe aquacultuur, met haalbare, wetenschappelijk onderbouwde en voortdurend verbeterde wereldwijde prestatienormen die betrekking hebben op milieuverantwoordelijkheid, sociale verantwoordelijkheid, voedselveiligheid, dierenwelzijn en traceerbaarheid. Het is ook ’s werelds enige certificatieprogramma van derden dat de gehele productieketen van aquacultuur omvat: boerderijen,
verwerkingsfabrieken, broederijen en veevoederfabrieken.

 

Keurmerkeigenaar Global Aquaculture Alliance
Website www.bapcertification.org
Controle door onafhankelijke derde partij  
Geaccrediteerd  

Toepassingen van het keurmerk

PS in foodservice kent verschillende diensten waarin dit keurmerk terugkomt.

foodbook ps in foodservice Ben je op zoek naar producten die voldoen aan dit keurmerk? Bekijk deze hier in het PS FoodBook. Het FoodBook is een productdatabase waar je voor meer dan 250.000 producten productinformatie kan inzien.
Wanneer je als foodservicebedrijf op zoek bent naar de duurzaamheid van jouw assortiment, vind je deze terug in de duurzaamheidsanalyse. Deze is beschikbaar voor klanten van PS in foodservice.

Komt terug in de volgende productgroepen

  • Vis
  • Mens & Milieu