Amyyon

Food Management

Amyyon Food Management is een flexibel systeem met een modulaire opbouw. Met pakketten XL Food, FoodOnline en ServiceBuddy voor de maaltijdverstrekking van zorginstellingen, ziekenhuizen en commerciële cateraars. Van het bestellen, de distributie, de facturering, de inkoop, het uitserveren tot het afrekenen.

Met XL Food als uitgebreide backoffice, waar alle voorkomende processen op een praktische manier worden ondersteund. FoodOnline is een moderne bestelsite waarmee maaltijden individueel of in bulk besteld kunnen worden. En met ServiceBuddy kan de cliënt/patiënt voor zichzelf bestellen. Het hele proces van bestellen en betalen in het restaurant en de winkel worden eenvoudig, voor zowel de cliënt/patiënt als het personeel.

PS in foodservice werkt samen met Amyyon. Door middel van een koppeling met PS in foodservice wordt het mogelijk om zonder extra handelingen te beschikken over informatie over de allergenen of voedingswaarde. Gegevens worden ingelezen en verwerkt. Daarna zijn ze beschikbaar voor gebruik waar u maar wilt: op de bestelsites, op de sticker, op de bandkaart. Van gegevens ophalen tot informatie tonen, in één geautomatiseerd proces.

Om te koppelen met deze softwaretool, heb je minimaal een PS Standaard abonnement nodig.