FoodDESK

Ondersteuning bij voedselveiligheid en allergenen

FoodDESK is een rekentool die een totaaloplossing biedt waarbij men in orde wordt gebracht met de Europese wetgeving inzake allergenendeclaratie en voedselveiligheid (HACCP) door een erkend diëtistenteam. Ze voorzien zowel recepturen-, HACCP- als keukenmanagementsoftware. Bij FoodDESK hoeft u niet manueel (sub)allergenen, ingrediënten, voedingswaarden in te geven.

Het systeem wordt met name gebruikt door klanten die 100% zekerheid en juistheid nodig hebben op het gebied van allergenen en nutriënten zoals instellingen in de gezondheidszorg of bedrijven die hun voeding etiketteren.

PS in foodservice werkt actief samen met FoodDESK. Zij hebben als enige speler op de markt een diëtistenteam ter beschikking die desgewenst de data van producenten controleert en actief samenwerkt met PS in foodservice om de productspecificaties van ALLE producenten te verzamelen. Het diëtistenteam van FoodDESK controleert automatisch de door klanten geselecteerde ingrediënten, als extra aanvulling op de kwaliteitscheck door PS in foodservice

Indien noodzakelijk wordt overlegd met de leverancier of fabrikant en worden de gegevens daar waar nodig aangepast.