FoodSciffer

Weet wat je eet

Snel en eenvoudig weten wat je eet is nu mogelijk met de FoodSciffer app. FoodSciffer is er voor iedereen voor wie het belangrijk is te weten welke ingrediënten in een product aanwezig zijn. Dit kan zijn omdat jij of iemand in je gezin een allergie of intolerantie heeft, maar ook als je een bepaald dieet, of specifieke voedingsvoorkeur hebt. Of je vindt het gewoon belangrijk om gezond en bewust met voeding om te gaan. Voor al deze mensen biedt FoodSciffer uitkomst.

In FoodSciffer kun je een profiel aanmaken voor jezelf en je gezin. FoodSciffer combineert de gegevens uit dit profiel met de productinformatie. Op deze manier is bij het scannen van een artikel direct te zien of het voldoet aan jouw eisen en wensen. Je ziet direct de overeenkomsten met je allergie, dieet of voorkeur. Verder worden op het scherm onder andere calorieën, ingrediënten, keurmerken en de bereidingswijzen weergegeven. Op deze manier kan iedereen snel, eenvoudig en bewust kiezen voor een product dat past bij het ingegeven profiel en gewenste voedingspatroon.

Hoe werkt de FoodSciffer? Scan de barcode van het door jou gewenste product en zie direct de informatie over het product en de overeenkomsten met jouw profiel(en). Duidelijke iconen geven aan of een product wel of niet gegeten kan worden en je ziet in één oogopslag of een product voldoet aan jouw eisen en wensen. FoodSciffer verkleint daarmee de kans dat een product aangeschaft wordt waar men allergisch of intolerant voor is.