LogiVert

Totaaloplossing voor retail & groothandel

LogiVert is een softwarepakket voor handels-, retail- en e-commercebedrijven. Het is een van de pioniers in de Nederlandse e-commerce. Het automatiseert reeds 20 jaar het offline en online handelsproces met een ERP, e-commerce, CRM en POS(kassa) oplossing.

Door de continue doorontwikkeling van het pakket, op basis van wensen uit de dagelijkse praktijk van haar gebruikers, biedt LogiVert unieke mogelijkheden voor de food sector. Van online bestelsystemen/webshops met voorraden op basis van houdbaarheidsdata (THT), automatische berekening van producten en eenheden op basis van gekozen dagmenu’s, budgettellers voor monitoring van uitgaves tot een receptenmodule en meer.

Een onmisbaar onderdeel van dit geheel is juiste en volledige productinformatie. Naast goede productafbeeldingen zijn vermeldingen van keurmerken, voedingswaarden en wettelijke allergenen essentieel bij het aanbieden van food producten. Door de koppeling met de PS in foodservice databank worden de producten in het bestelsysteem/de webshop hier automatisch mee verrijkt.