Oresto Food Partners

Personal service, Professional delivery

Met 19 leden is Oresto Food Partners de grootste aankooporganisatie binnen de Belgisch-Luxemburgse, professionele horecamarkt. Tevens is Oresto Food Partners lid van ECD (European Catering Distributors).

Oresto Food Partners is al meer dan 25 jaar de trouwe partner van tal van binnen-en buitenlandse food en non-foodproducenten. Daarnaast commercialiseren zij ook een uitgebreid assortiment Private Label producten. Het cliënteel bestaat voornamelijk uit de commerciële out of home: hotels, restaurants, feestzalen en traiteurs, cateringbedrijven, brasseriën, tavernes, broodjeszaken, koffie-en ijssalons. Ze zijn eveneens actief in de social sector, bedrijfscatering, scholen en ministeries.

De productassortimenten van alle leden worden beheerd vanuit een centrale database. Deze database fungeert tevens als bron voor de bestelsites van de individuele leden. Via een WebAPI met PS in foodservice wordt de database continu voorzien van up-to-date productinformatie. Zij maken ook gebruik van de permalink om technische fiches van de producten beschikbaar te maken in de bestelomgeving.