SRC

Gestandaardiseerde diensten en software via de cloud voor de hele markt

Het uitwisselen van digitale productinformatie wordt steeds belangrijker. Door alle informatie eenduidig vast te leggen, beschikken afnemer, groothandel en leverancier altijd over dezelfde actuele informatie. Een goed Product Information Management systeem (PIM) kan u helpen om binnen uw bedrijf de productinformatie op de juiste wijze vast te leggen. SRC System Integrators (SRC) biedt zo’n PIM systeem: SRC-PDM. U kunt productinformatie, van creatie of ontvangst tot het doorsturen naar de volgende schakel in de keten, volgen en beheren.

PS in foodservice heeft een M2M partnerschap met SRC. In het kader van dit partnerschap is er een koppeling tussen PS en SRC-PDM gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om geautomatiseerd belangrijke informatie uit te wisselen.

Met de standaard koppeling wisselen leveranciers en fabrikanten eenvoudig, snel en gecontroleerd productinformatie uit. Doordat de validaties van PS actief en up-to-date in SRC-PDM staan is het mogelijk om automatisch productinformatie te publiceren naar de database van PS. Dit scheelt niet alleen veel werk en tijd, maar vermindert ook de kans op fouten of verouderde informatie.

Naast de koppeling naar PS zijn er nog meer koppelingen mogelijk, naar bijvoorbeeld ERP systemen van Reflex Systems, SAP, Navision, Exact, etc.